Home / BiH Rukomet / Premijer liga (M) / Skupština potvrdila: RK Derventa igra Premijer ligu

Skupština potvrdila: RK Derventa igra Premijer ligu

Rukometni klub Derventa naredne sezone igraće Premijer ligu BiH, odlučeno je to na Skupštini kluba, a sve zahvaljujući pomoći Vlade Republike Srpske i ministarstva porodice, omladine i sporta, a najavljena je i veća finasijska pomoć lokalne zajednice.

Upravo je naš portal prvi objavio da će Skupština biti održana i da bi ova odluka mogla biti podržana. Na sjednici Skupštine kluba sa Ukrine, najavljeno je da će šef stručnog štaba Milorad Bjelošević prozivku izvršiti 3. avgusta.

Podsjećamo, na redovnoj Skupštini krajem mjeseca maja Dervećana, donijeta je odluka da se odustane od nastupa u eliti bh. zbog finansijske situacije prouzrokovane pandemijom virusa korona, a povratak među najbolje timove odgodili za neka bolja vremena.

Ipak, početkom juna održan je sastanak predstavnika RK Derventa i RK Leotar sa predsjednikom Rukometnog saveza RS Marinkom Umićevićem, na kojem je bila i Sonja Davidović ministar porodice, omaldine i sporta Srpske te najavila novčanu pomoć Savezu, ali i pomenutim klubovima

Piše: Slobodan Živanić

Preporučujemo da pročitate..

RK Iskra pred početak doigravanja doveo veliko pojačanje

Rukometni klub Iskra iz Bugojna obavijestio je svoje navijače da je pred početak doigravanja za …

Close