Home / Region / Hrvatska / Senjamin Burić i Žiga Mlakar od ljeta u PPD Zagrebu

Senjamin Burić i Žiga Mlakar od ljeta u PPD Zagrebu

Rukometni klub Prvo plinarsko društvo nastavlja s pojačanjima za sezonu 2020./2021.

Novi na listi pojačanja je reprezentativac Bosne i Hercegovine Senjamin Burić, trenutno pivot u francuskom HBC Nantes. Ugovor je potpisao na dvije godine, tako da se nakon ove sezone opet vraća u redove Lavova.

Reprezentativac Slovenije, Žiga Mlakar je također potpisao ugovor na dvije godine te u ljeto prelazi iz redova Wisla Plock-a.

Uz Božovića i Grahovca koji će već od polusezone zaigrati, s Matanovićem, Burićem i Mlakarom polako se slaže slagalica jačeg Zagreba za novu sezonu.

Jako mi je drago što sam karijeru odlučio nastaviti u velikom klubu poput Zagreba. Poznajem trenera i njegov način rada i igre što mi se jako sviđa. Svi u rukometnom svijetu znaju što znači rukometni klub Zagreb jer je zaista jedan veliki klub. U sljedećoj sezoni se nadam velikom broju dobrih utakmica i da ćemo postići dobre rezultate te tako pružiti zadovoljstvo i navijačima kluba jer svakako to i zaslužuju. Poznajem dosta igrača, neki su mi bili i suigrači tako da se nadam da ću se dobro uklopiti u ekipu – izjavio je Žiga Mlakar po potpisivanju ugovora.

Preporučujemo da pročitate..

Červar objavio popis za EURO Cup, povratak Čupića i Štrleka!

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar objavio je popis igrača za nadolazeće susrete EURO Cupa. …

Close