Home / BiH Rukomet / Reprezentacija / Selektor Šuman objavio spisak rukometaša za dvomeč sa Crnom Gorom

Selektor Šuman objavio spisak rukometaša za dvomeč sa Crnom Gorom

Selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine danas je objavio spisak rukometaša na koje će računati u pripremnim utakmicama, koje će naš nacionalni tim odigrati krajem ovog mjeseca sa reprezentacijom Crne Gore.

Planirano okupljanje reprezentativaca je 20. oktobar dok je prvi meč na rasporedu 25. oktobra. Revanš susret na rasporedu je sutradan.

Dueli su na programu 25. oktobra u Tivtu i dan kasnije na Cetinju, što će biti odlične provjere za izabranike Bilala Šumana, koje u januaru očekuje nastup na Evropskom prvenstvu čiji su domaćini Švedska, Austrija i Norveška.

Na spisku se nalaze: Grahovac Nebojša, Burić Benjamin, Ahmetašević Adi, Alen Ovčina, Tomislav Nuić, Keškić Enes, Predragović Srđan, Haseljić Ibrahim, Burić Senjamin, Toromanović Muhamed, Vranješ Vladimir, Elmir Građan, Prce Nikola, Terzić Mirsad, Marin Vegar, Herceg Mirko, Dino Hamidovic, Igor Mandić, Karačić Ivan, Perić Josip, Puljuzović Saša, Malinović Dejan, Rodin Mateo

Svijet Rukometa

Comments

comments

Preporučujemo da pročitate..

Nekadašnji selektor vraća se među “Zmajeve”?

Predsjednik Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine, Marinko Umičević, predložio je nekadašnjeg selektora, Dragana Markovića, za …

Close