Home / Region / Hrvatska / Saračević nezadovoljan mladima: Umjesto da iskoriste priliku, oni samo griješe

Saračević nezadovoljan mladima: Umjesto da iskoriste priliku, oni samo griješe

Zagrebov trener nije bio zadovoljan učinkom mlađih igrača.

Pobjedom nad Gorenjem Zagreb je potvrdio još jedan plasman na završnicu SEHA lige. Ostaje tek upitno s kojeg mjesta, no vrlo vjerojatno to će biti drugo, pa na Vardar neće naletjeti već u polufinalu.

Nitko nije ni očekivao da će se zagrebaši u Sutinskim vrelima prošetati pokraj Slovenaca ni nakon 48 sati poslije ispadanja iz Lige prvaka.

“Istina. I svaka čast dečkima na karakteru. Ali, opet smo imali plus tri, kao i protiv Kristianstada, I opet smo dopustili suparniku da nas sustigne”, nije baš zadovoljno zvučao Zlatko Saračević, a još manje kada je govorio o mladima.

“Probao sam odmarati starije igrače koliko sam mogao, ali se mladi nisu istaknuli. Ni najmanje. Umjesto da iskoriste priliku oni su radili pogrešku za pogreškom. I što sam mogao? Morao sam u igru ubaciti Vorija, držati jako dugo Bičanića koji je bio vidljivo umoran. Na kraju krajeva izvukao nas je Zlatko Horvat koji je odigrao sjajnu partiju na mjestu desnog vanjskog.”

Sada su barem malo zaslužili odmora. Do 14. i gostovanja u Pančevu.

Comments

comments

Preporučujemo da pročitate..

Zagreb predstavio Červara: Želim prkos, da nadvladamo jačeg i bogatijeg od sebe

U ponedjeljak, 02. srpnja u trofejnoj sobi sportske dvorane Kutija šibica predstavljen je novi trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo …

Close