čet. feb 27th, 2020

Svijet Rukometa

Rukomet sa dušom!

Rukometaši Srbije žestoko odgovorili Cvetkoviću: Vodio nas pijanac

2 min read

Rukometaši Srbije Srbije žestoko su odgovorili na prozivke selektora Jovice Cvetkovića. U saopštenju dostavljenom medijima, naši reprezentativci izneli su sav prljav veš sa EP u Hrvatskoj. Još aktuelni šef stručnog štaba, koji će biti smenjen na sednici Upravnog odbora u utorak optužio je pre dva dana nekolicinu igrača da su „bančili“ po Zagrebu. Momci nisu odgovarali na pozive medije, ali juče je stigao oštar odgovor kompletnog tima, koji je selektora optužio da se opijao.

„Bez ikakvog razloga stavljeni smo na stub srama, zahvaljujući „selektoru“, koji je izneo niz neistina na naš račun.Sada je došlo vreme da i mi progovorimo. Odgovorno, sportski i moralno tvrdimo da je svaka reč izrečena od stane Cvetkovića notorna laž.

„Orlovi“ su krenuli od prvih kikseva Cvetkovića:

„Zar je moguće da selektor jedne zemlje ne zna u kom klubu mu igraju igrači?! Zar je moguće da je pitao kapitena Šešuma kako je u Levenu, neznajući da je on već četiri godine u Gepingenu!Zar je moguće da selektor postavi pitanje Radivojeviću “gde si sad mali”, aludirajući na klub u kom igra, jer naravno to tek nije znao?Zar je moguće da selektor ode u Skoplje da obavi razgovor sa Alemom Toskićem, a on igra u Velenju? Onda valjda i nije trebalo da nas čudi što nije znao 85 odsto protivničkih igrača“

Prema navodima reprezentativaca, Cvetković nije bio na 85 posto treninga.

– A i kad jeste, pušio je u sali gde se trenira! U trenerci sa grbom Srbije! Na pušenje u svlačionici pred svaku utakmicu smo navikli, to nije novina.Nijednom tokom EP selektor nije putovao sa ekipom autobusom, već privatnim kolima. Nije se znalo kad su doručak ili večera, kad se kreće iz hotela…Za sedam dana u hotelu račun je bio 1.200 evra samo za alkohol! Onda i ne čudi što je selektor svako veče bio pijan.“

UDARIO ŠKRBIĆA PRED NAMA

Igrači tvrde da je Cvetković pijan vodio poslednji meč na EP.

„Pod dejstvom alkohola je napao i udario potpredsednika Saveza, Dragana Škrbića. Igrači su razdvajali i smirili strasti. U najmanju ruku je sramotno i ružno da svoje neznanje, nered i skandale Cvetković pravda preko naših leđa.

Niko od nas nije išao na izlet, nego na EP, da se časno i pošteno, kao i uvek, bori za svoju zemlju“

Izvor: Novosti.rs

Close