Home / Hrvatska 2018 / Rukometaši Srbije izgubili i od Rumunije
Vilovski Uros Jovica Cvetkovic Sport Rukomet Srbija Rumunija Serbia Romania Friendly Handball Belgrade Serbia Starsport Pedja Milosavljevic National Team 27.12.2008. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Rukometaši Srbije izgubili i od Rumunije

Nakon što su prethodno poraženi od domaćina Švajcarske, srpski rukometaši nisu uspjeli da slave ni u drugoj utakmici na „Jelou kupu“ u Vinterturu, pošto je od njih bila bolja Rumunija rezultatom 28:21 (15:13).

Iako je srpski tim dobro započeo ovaj meč, do 23. minuta imao prednost od 11:8, u nastavku je uslijedio pad i rivali, koje je Srpska reprezentacija ostavila iza sebe u kvalifikacijama, su na kraju ostvarili prilično ubjedljiv trijumf i zauzeli treće mesto na turniru u Švajcarskoj.

Ipak ono što treba naglasiti jeste da su izabranici Jovice Cvetkovića nastupili bez nekolicine povrijeđenih igrača, ali i reprezentativaca koji nastupaju u njemačkoj Bundesligi, a koji će se ostatku ekipe priključiti u nedelju.

Reprezentacija Srbije se u nedelju vraća u Beograd, gdje će nastaviti da se priprema za šampionat Evrope, koji je na programu od 12. januara u Hrvatskoj.

Lista strijelaca u Srpskom timu:  Marsenić 8, Marković 3, Đorđić 4, Crnoglavac 2,  Jovanović 2, Ilić V 1, Đukić 1,

Izvor: Hotsport.rs

Preporučujemo da pročitate..

VELIKA PROMJENA Evo kako će izgledati sljedeći rukometni Euro

Sljedeće Europsko rukometno prvenstvo igrat će se 2020. godine u tri države, prvi put u …

Close