Home / BiH Rukomet / Premijer liga (M) / Rukometaši Izviđača danas kreću s pripremama, bez Džone i Buljubašića u nastavak sezone

Rukometaši Izviđača danas kreću s pripremama, bez Džone i Buljubašića u nastavak sezone

Trener rukometaša Izviđač Central osiguranje Petar Šuvak za danas je u 18:00 sati zakazao prvo okupljanje svojih rukometaša nakon zimske stanke.

Kako je planirano, do početka natjecanja u proljetnom dijelu, trenirati će se u Gradskoj športskoj dvorani, a za podizanje tjelesne spreme koristiti će se fitnes centar, Sportski centar „Babovac“ ,te trim stazi „Bajer“.

U sklopu priprema dogovorene su dvije utakmice s momčadi trebinjskog Leotara, prva će se odigrati 25.01.2020., a druga 01.02.2020. godine.

Na večerašnjoj prozivci neće biti Nikole Džone i Josipa Buljubašića, koji su s klubom sporazumno prekinuli suradnju, tako da se u nastavak natjecanja ulaze bez usluga ova dva iskusna rukometaša.

“Nikoli i Josipu klub se zahvaljuje na suradnji te im želi im puno sreće, kako na sportskom, tako i na svakom drugom planu.” saopšteno je iz tabora aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine.

Preporučujemo da pročitate..

RK Derventa započeo pripreme: Potreban obećan novac za nastavak takmičenja

Rukometaši Dervente počeli su najneizvjesnije pripreme za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH, a …

Close