Home / Evropa / Raul Gonzales više nije selektor Makedonije

Raul Gonzales više nije selektor Makedonije

Španski stručnjak Raul Gonzales više nije selektor rukometne reprezentacije Makedonije, saopštio je makedonski Rukometni savez.

Kako se navodi u saopštenju, Rukometna federacija Makedonije i selektor Raul Gonzales koji je i trener Pariz Sent Germena, sporazumno su se dogovorili da prekinu saradnju.

Obe strane su se “prijateljski i fer složile oko prekida saradnje imajući u vidu da muška A selekcija treba da ima stratega koji će svakodnevno biti posvećen i u toku sa svim zbivanjima sa reprezentacijom, kao kao i udaljenost i klupske obaveze dosadašnjeg selektora”. 

“Željeli bismo da zahvalimo ‘El komandanteu’ za dosadašnji rad s našim A timom i da mu poželimo sve najbolje – mnogo uspjeha i titula u budućnosti. Iako će nam nedostajati njegova smirenost i taktičnost na klupi, produžavamo svako sa svojim izazovima i ka novim pobedama”, navodi se u saopštenju. 

Raul Gonzales je na čelo selekcije Makedonije došao u martu 2017, kadu ju je u toku kvalifikacija napustio Lino Červa i vodio je tu reprezentaciju na prošlogodišnjm Evropskom prvenstvu i ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu na kojem su Makedonci zauzeli 15. mesto.

Preporučujemo da pročitate..

Hrvatske rukometašice svladale favoriziranu Mađarsku na startu

Hrvatske rukometašice pobjedom su započele nastup na Europskom prvenstvu u Danskoj, a u prvoj su …

Close