Home / Evropa / Raul Gonzales više nije selektor Makedonije

Raul Gonzales više nije selektor Makedonije

Španski stručnjak Raul Gonzales više nije selektor rukometne reprezentacije Makedonije, saopštio je makedonski Rukometni savez.

Kako se navodi u saopštenju, Rukometna federacija Makedonije i selektor Raul Gonzales koji je i trener Pariz Sent Germena, sporazumno su se dogovorili da prekinu saradnju.

Obe strane su se “prijateljski i fer složile oko prekida saradnje imajući u vidu da muška A selekcija treba da ima stratega koji će svakodnevno biti posvećen i u toku sa svim zbivanjima sa reprezentacijom, kao kao i udaljenost i klupske obaveze dosadašnjeg selektora”. 

“Željeli bismo da zahvalimo ‘El komandanteu’ za dosadašnji rad s našim A timom i da mu poželimo sve najbolje – mnogo uspjeha i titula u budućnosti. Iako će nam nedostajati njegova smirenost i taktičnost na klupi, produžavamo svako sa svojim izazovima i ka novim pobedama”, navodi se u saopštenju. 

Raul Gonzales je na čelo selekcije Makedonije došao u martu 2017, kadu ju je u toku kvalifikacija napustio Lino Červa i vodio je tu reprezentaciju na prošlogodišnjm Evropskom prvenstvu i ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu na kojem su Makedonci zauzeli 15. mesto.

Comments

comments

Preporučujemo da pročitate..

Domagoj Duvnjak produžio ugovor sa Zebrama do 2022. godine

Najbolji rukometaš svijeta za 2013. godinu, hrvatski reprezentativac i član Kiela, Domagoj Duvnjak, produžio je …

Close