Home / BiH Rukomet / Ostala takmičenja / Press RK Krivaja: Spremni smo za RK Gradačac

Press RK Krivaja: Spremni smo za RK Gradačac

Večeras je u prostorijama sportskog centra RK Krivaja održana press konferencija povodom osmog kola Prve lige Federacije grupa Sjever u kome ekipa RK Krivaja u subotu ide u goste RK Gradačac.

Svim prisutnim novinarima na ovoj press konferenciji su se obratili pomoćni trener Seniorske ekipe Enes Avdić, te igrači Jasmin Hadžihasić, Anis Mehić i Safet Imamović.

– Trener Enes Avdić je u svom izlaganju istakao:

“Prema mom mišljenju utakmice, koje nam dolaze u naredna tri kola, su najbitnije za naš tim u čitavoj sezoni. Prva od njih je gostovanje u Gradačcu kod veoma kvalitetnog protivnika, te ćemo u ovoj utakmici od svakog igrača tražiti da da svoj maksimum. RK Gradačac ima veoma kvalitetan tim, koji može da kazni svaku našu grešku. Mi u stručnom štabu, a i naši igrači smo svjesni toga, te ćemo se spremiti da to ne dopustimo.”

– Igrač Jasmin Hadžihasić, kao najiskusniji u našem timu, je u svom obraćanju izjavio:

“Ozbiljnost pred utakmicu sa RK Gradačac mora biti na najvešem nivou, jer nam je svaka utakmica u ovoj sezoni veoma bitna. Veoma dobro treniramo i spremno dočekujemo gostovanje u Gradačcu.”

– Igrač Anis Mehić je izjavio: ” Mislim da smo u ovom trenutku dosta bolji tim, te da naša pobjeda u Gradačcu neće doći u pitanje.”

– Igrač Safet Imamović je izjavio:

,, Atmosfera u timu je veoma dobra, posebno jer smo u prošlom kolu ubilježili veoma važnu pobjedu pred našim navijačima. Sada se okrećemo novoj utakmici, te smo analizirali protivnika i želimo da u subotu ostvarimo sedmu pobjedu u nizu.”

Utakmica je na rasporedu u subotu 10.11., od 19:30 sati u sportskoj dvorani Gradačačkog sajma.

Comments

comments

Preporučujemo da pročitate..

“Solari” pobjedom protiv Rudara preuzeli lidersku ulogu

Pobjedom protiv Rudara iz Banovića 41:21 (22:10), u 17. kolu prvenstva FBiH – grupa Sjever,  …

Close