Home / BiH Rukomet / Ostala takmičenja / Press RK Krivaja: Spremni smo za RK Gradačac

Press RK Krivaja: Spremni smo za RK Gradačac

Večeras je u prostorijama sportskog centra RK Krivaja održana press konferencija povodom osmog kola Prve lige Federacije grupa Sjever u kome ekipa RK Krivaja u subotu ide u goste RK Gradačac.

Svim prisutnim novinarima na ovoj press konferenciji su se obratili pomoćni trener Seniorske ekipe Enes Avdić, te igrači Jasmin Hadžihasić, Anis Mehić i Safet Imamović.

– Trener Enes Avdić je u svom izlaganju istakao:

“Prema mom mišljenju utakmice, koje nam dolaze u naredna tri kola, su najbitnije za naš tim u čitavoj sezoni. Prva od njih je gostovanje u Gradačcu kod veoma kvalitetnog protivnika, te ćemo u ovoj utakmici od svakog igrača tražiti da da svoj maksimum. RK Gradačac ima veoma kvalitetan tim, koji može da kazni svaku našu grešku. Mi u stručnom štabu, a i naši igrači smo svjesni toga, te ćemo se spremiti da to ne dopustimo.”

– Igrač Jasmin Hadžihasić, kao najiskusniji u našem timu, je u svom obraćanju izjavio:

“Ozbiljnost pred utakmicu sa RK Gradačac mora biti na najvešem nivou, jer nam je svaka utakmica u ovoj sezoni veoma bitna. Veoma dobro treniramo i spremno dočekujemo gostovanje u Gradačcu.”

– Igrač Anis Mehić je izjavio: ” Mislim da smo u ovom trenutku dosta bolji tim, te da naša pobjeda u Gradačcu neće doći u pitanje.”

– Igrač Safet Imamović je izjavio:

,, Atmosfera u timu je veoma dobra, posebno jer smo u prošlom kolu ubilježili veoma važnu pobjedu pred našim navijačima. Sada se okrećemo novoj utakmici, te smo analizirali protivnika i želimo da u subotu ostvarimo sedmu pobjedu u nizu.”

Utakmica je na rasporedu u subotu 10.11., od 19:30 sati u sportskoj dvorani Gradačačkog sajma.

Comments

comments

Preporučujemo da pročitate..

Zbog zauzetosti Arene RK Čelik prolongirao početak priprema za 17. januar

Iz Uprave RK Čelika smo primili saopštenje da je zvaničan početak priprema za narednu prvenstvenu …

Close