Home / BiH Rukomet / Ostala takmičenja / Press RK Krivaja: Pobjedom se oprostiti od domaće publike

Press RK Krivaja: Pobjedom se oprostiti od domaće publike

Pred posljednju utakmicu ove sezone u prvoj ligi federacije grupa sjever, koju rukometaši Krivaje igraju pred domaćom publikom protiv RK Kakanj na pres konferenciji za medije, prisutnim medijima obratili su se pomoćni trener prof. Enes Avdić i igrači Muhamed Ali Omerović i Adin Faljić.

Na pitanja „Šta očekujete od utakmice, da li ste zadovoljni proteklom sezonom, te gdje se vidite u narednoj sezoni, igrači su odgovorili. Enes Avdić

–„ Bez obzira na loš zdravstveni bilten, od igrača koji nastupe na ovoj utakmici očekujem da maksimalno skoncentrisano odigraju onoliko minuta koliko provedu na terenu, što nije bio slučaj u utakmici u Tešnju gdje smo primili previše golova (33) i čak 17 napada završili sa tehničkom greškom. Ovo je i posljednja utakmica u ovoj sezoni i želim da se odužimo našim navijačima za podršku koju su nam pružali tokom čitave sezone.”

Muhamed Ali Omerović

– „Što se tiče naše naredne utakmice, mi igrači ćemo dati sve od sebe da ubilježimo još jedan trijumf i na najljepši način se oprostimo od domaće publikom. Također ovom prilikom se iskreno zahvaljujem svim našim navijačima za pruženu podršku u sezoni. Zadovoljan sam svojom formom i postignućem u prethodnoj sezoni, ali ostaje žal što kao ekipa nismo uspjeli ostvariti zacrtani cilj i žal za tim jednim golom protiv Slobode koji nas je na kraju koštao ulaska u najviši rang rukometa u BIH.“

Adin Faljić je izjavio

–„ Uvijek očekujem pobjedu i uopšte ne sumnjam da će se desiti. Ne mogu reći da sam nezadovoljan sezonom, jer je daleko od toga ali ipak trebalo je biti bolje posebno sa timskim rezultatom.”

Susret je na rasporedu u subotu 11.05. u 18:00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.

Svijet Rukometa

Comments

comments

Preporučujemo da pročitate..

Danas počinje TV turnir šampiona

U Doboju će danas početi 51. Međunarodni rukometni TV turnir šampiona na kojem će učestvovati …

Close