Home / BiH Rukomet / Premijer liga (Ž) / Press konferencija povodom utakmice 5. kola Seha Gazprom lige Željezničar i Izviđač i početka Premier lige za žene

Press konferencija povodom utakmice 5. kola Seha Gazprom lige Željezničar i Izviđač i početka Premier lige za žene

Uoči gostovanja Izviđača u Nišu u okviru 5.kola SEHA lige u prostorijama kluba održana je prigodna konferencija za novinare na kojoj su govorili trener Mario Bjeliš i desno krilo Anes Bečić.

I trener Bjeliš i Bečić su uvjereni da će igrači kao i do sada dati sve od sebe kako bi ostvarili povoljan rezultat. I Železničaru „gori pod nogama“, još nemaju osvojenog boda i od njih se traži prva pobjeda, pa će u svakom slučaju biti teško.

Poslušajte što su još rekli Bjeliš i Bečić.

Nakon rukometaša pred novinare su izišle rukometašice Izviđača, kapetan Marija Boras i povratnica u klub Josipa Tomić. Ženska liga trebala je krenuti prošli vikend pa nije, odgođena je za ovaj, ali opet neće krenuti. Do petka u podne nema službene obavijesti, pa će liga najvjerojatnije krenuti 5/6.listopada.

Pomicanje početka prvenstva u svakom slučaju nije dobro, pravi neizvjesnost među igračicama i izaziva nervozu. Toga su svjesne i skautice, ali bar će, kako kažu, imati malo više vremena za bolje uigravanje.

Poslušajte što su kazale Marija Boras i Josipa Tomić

Izvor: Radioljubuški.ba

Comments

comments

Preporučujemo da pročitate..

Krivajašice u drugom dijelu slomile otpor Hadžića

Rukometašice Krivaje pobjedom su otvorile doigravanje za Prvaka Bosne i Hercegovine. Večeras je u Zavidovićima …

Close