Najnovije
Home / Region / Slovenija / Novi obračun EHF-a i Vujovića: Crnogorac suspendovan tri utakmice

Novi obračun EHF-a i Vujovića: Crnogorac suspendovan tri utakmice

Nastavlja se rat između Veselina Vujovića i EHF-a. Crnogorski rukometni trener, koji vodi reprezentaciju Slovenije, suspendiran je na tri utakmice zbog nedoličnog ponašanja tijekom utakmice skupine C EHF kupa protiv Nexea u Našicama.

Hrvatska momčad je u 4. kolu protiv njegovog Kopera slavila 29:24, a nezadovoljan sudačkim odlukama Vujović je vrijeđao i hvatao suce za ruke, zbog čega je najprije dobio žuti, a potom i crveni karton.

Vuja će tako propustiti preostala dva kola grupne faze 24. i 31. ožujka protiv finskog Riihimäen Cocksa te njemačkog Göppingena. Ako Koper ispadne, treća utakmica će biti izbrisana.

Još od ranije traje sukob jednog od najboljih trenera u Europi i krovne rukometne organizacije. Naravno, sve je kulminiralo na nedavnom Euru u Hrvatskoj, kada je Slovenija u zadnjoj sekundi utakmice ostala bez pobjede nad Njemačkom (25:25), a revoltirani Vujović stao na gol u znak protesta uoči izvođenja sedmerca nakon isteka vremena.

“Oni su već ionako napravili cirkus od rukometa, pa zašto se ja ne bih priključio? Napravili su sport smiješnim jer ga vode debili!” poručio je tada bivši strateg Zagreba što misli o radu EHF-a.

Izvor: Index.hr

Preporučujemo da pročitate..

Veselin Vujović više nije selektor reprezentacije Slovenije

Veselin Vujović, crnogorski stručnjak, više nije selektor reprezentacije Slovenije. Vijest je to koju je potvrdio …

Close