Home / Hrvatska 2018 / NJEGOV POVRATAK NAJVEĆI JE DOBITAK NA PUTU DO TOLIKO ŽELJENOG ZLATA Duvnjak oduševljen atmosferom u Splitu: ‘Fenomenalno! Jedva čekamo Srbiju!’

NJEGOV POVRATAK NAJVEĆI JE DOBITAK NA PUTU DO TOLIKO ŽELJENOG ZLATA Duvnjak oduševljen atmosferom u Splitu: ‘Fenomenalno! Jedva čekamo Srbiju!’

Rukometni reprezentativac Domagoj Duvnjak izjavio je nakon prijateljske utakmice protiv Crne Gore u petak splitskoj Spaldium areni kako je to bila dobra proba za našu reprezentaciju uoči Europskog prvenstva te dodao kako je s njegovim koljenom, koje je bilo ozlijeđeno, sada sve u redu.

Duvnjak, koji je proglašen i najboljim igračem utakmice Hrvatska-Crna Gora, rekao je kako su u drugom poluvremenu hrvatski rukometaši bili malo statični u napadu te da ih je Crna Gora pomalo iznenadila svojom obranom 3-3.

Duvnjak je u prvom poluvremenu nakratko izašao iz igre pošto je zadobio posjeklinu na ruci, ali nakon utakmice je rekao kako je s rukom sve dobro. Na upit kako se osjeća nakon višemjesečne stanke zbog ozljede koljena odgovorio je da se osjeća dobro. “Svakim danom je sve bolje, dobro treniram i bitno je da je s koljenom sve u redu”.

Rekao je kako naši igrači jedva čekaju početak Europskog prvenstva i utakmicu protiv reprezentaciju Srbije koji su “odlična ekipa”. “Pripremit ćemo se za tu utakmicu jer nam je važno da Europsko prvenstvo otvorimo našom pobjedom”, dodao je.

U Spaladium areni 12. siječnja očekuje i dobru navijačku atmosferu, kakva je bila i na prijateljskoj utakmici protiv Crne Gore. “Fenomenalno je kada je na prijateljskoj utakmici dvorana ispunjena navijačima”, kazao je Domagoj Duvnjak.

Izvor: HINA

Preporučujemo da pročitate..

VELIKA PROMJENA Evo kako će izgledati sljedeći rukometni Euro

Sljedeće Europsko rukometno prvenstvo igrat će se 2020. godine u tri države, prvi put u …

Close