Home / Evropa / Nekoliko zvijezda želi napustiti PSG, Karabatić već traži novu sredinu

Nekoliko zvijezda želi napustiti PSG, Karabatić već traži novu sredinu

Dream team, kako ih zovu evropski mediji ili popularnije „milioneri“ mogli bi se naći u problemima. Naime, nekoliko velikih zvijezda, želi napustiti ekipu PSG-a.

Ovog ljeta ekipu je napustio Uve Gensheimer, koji se vratio u Njemačku (Rhein-Neckar Löwen). Narednog ljeta odlazi Sander Sagosen koji će se pridružiti Kielu, a prema pisanjima katalonskih medija, i Nikola Karabatić je u potrazi za novim angažmanom.

Navodno je francuski as, svom agentu dao odriješene ruke, a jedna od glavnih alternativa spominje se mogućnost njegovog povratka u Barcelonu.

Mediji takođe navode da nije problem samo Karabatić, nego da i još nekoliko njegovih saigrača traži alternativu, no njihova imena nisu otkrivena.

Prije nekoliko sezona bogati katarski vlasnici izgradili su snažan PSG, sa velikim brojem zvijezda, ali kao u nogometnom klubu još uvijek sanjaju o trofeju Lige prvaka.

Da li će ovo na kraju značiti kraj PSG-a kakvog znamo, ili je u suštini na redu samo još jedno pospremanje ekipe, vidjet ćemo veoma brzo.

Svijet Rukometa

Preporučujemo da pročitate..

Danski klubovi odustaju od Evrope

Dva Danska kluba koji nastupaju u elitnom ženskom rukometnom takmičenju ove Skandinavske države, neće naredne …

Close