Home / BiH Rukomet / Reprezentacija / Na Vlašiću održan sastanak UO Rukometnog saveza BiH

Na Vlašiću održan sastanak UO Rukometnog saveza BiH

Dana 10,10.2017 god. na Vlašiću održan je sastanak UO RSBIH na kojem je prisustvovao i direktor reprezentacije Gordan Muzurović, koji je informisao članove rukometne vlade o aktivnostima koje se odnose na reprezentacije BIH, u proteklom periodu kao i o planiranim radnjama u budućnosti!

Posebna pažnja je posvećena informacijama koje su vezane za omladinske selekcije koje će uskoro realizovati niz aktivnosti u saradnji sa rukometnim sredinama širom Bosne i Hercegovine te uzeti učešće na međunarodnom nivou!

Najveći akcenat i pažnja je usmjerena na informacije o početku kvalifikacija za naredno Svjetsko prvenstvo i naporima koji su uloženi i koji se još uvijek ulažu da naša država nastavi kontinuitet takmičenja u Evropskim i Svjetskim okvirima! Također je bilo riječi i o predstojećim planovima i događajima koje čekaju reprezentaciju!

Jednoglasno je data podrška direktoru Muzuroviću i timu na čijem je čelu za dosad obavljen odličan posao i iskazano nedvojbeno povjerenje za strategiju i put kojim vodi sve reprezentativne selekcije!

Preporučujemo da pročitate..

IHF podijelio Wild card, Zmajevi bez plasmana na Svjetsko prvenstvo

Međunarodna rukometna federacija najavila je zemlje koje će dobiti dodatnu pozivnicu za nastup na Svjetskom …

Close