Home / BiH Rukomet / Reprezentacija / Na Vlašiću održan sastanak UO Rukometnog saveza BiH

Na Vlašiću održan sastanak UO Rukometnog saveza BiH

Dana 10,10.2017 god. na Vlašiću održan je sastanak UO RSBIH na kojem je prisustvovao i direktor reprezentacije Gordan Muzurović, koji je informisao članove rukometne vlade o aktivnostima koje se odnose na reprezentacije BIH, u proteklom periodu kao i o planiranim radnjama u budućnosti!

Posebna pažnja je posvećena informacijama koje su vezane za omladinske selekcije koje će uskoro realizovati niz aktivnosti u saradnji sa rukometnim sredinama širom Bosne i Hercegovine te uzeti učešće na međunarodnom nivou!

Najveći akcenat i pažnja je usmjerena na informacije o početku kvalifikacija za naredno Svjetsko prvenstvo i naporima koji su uloženi i koji se još uvijek ulažu da naša država nastavi kontinuitet takmičenja u Evropskim i Svjetskim okvirima! Također je bilo riječi i o predstojećim planovima i događajima koje čekaju reprezentaciju!

Jednoglasno je data podrška direktoru Muzuroviću i timu na čijem je čelu za dosad obavljen odličan posao i iskazano nedvojbeno povjerenje za strategiju i put kojim vodi sve reprezentativne selekcije!

Comments

comments

Preporučujemo da pročitate..

Nikola Prce postigao najbolji pogodak Poljskog šampionata

Rukometni reprezentativac Bosne i Hercegovine i član poljskog Azoty Pulawy „vlasnik“ je najboljeg pogotka sezone …

Close