Home / BiH Rukomet / Premijer liga (M) / Mikić: Protiv Konjuha želimo nastaviti sa trijumfima

Mikić: Protiv Konjuha želimo nastaviti sa trijumfima

Nakon kraće pauze, rukometaši Borca m:tel već sutra nastavljaju takmičenje u Premijer ligi BiH. U dvoranu „Borik“, u 18.30 časova, stiže ekipa Konjuha, a izabranici Mirka Mikića u ovaj duel ulaze bez kalkulacija.

Do početka plej-ofa ostala su još četiri meča, a sve osim pobjede u redovima Banjalučana smatraju neuspjehom.

– Želimo da nastavimo sa trijumfima i do kraja sezone probamo da završimo na prvom mjestu. Nažalost to ne zavisi samo od nas, već i od naših rivala. Ali, pokušaćemo da sa što bolje pozicije dočekamo plej-of. – rekao je Mikić na današnjoj konferenciji za novinare i dodao da su do sada bezbroj puta pokazali da kalkulacija ili tempiranja forme nema nikakvog smisla.

Borac m:tel je, kako kaće, takav tim da ako ne igramo u punom sastavu i maksimalno, teško napravimo dobar rezultat.

– I sutra idemo s najjačim timom, kao i u svim ostalim mečevima do kraja. To je jedini način da igramo onako kako želimo – naveo je Mikić.

Isto mišljenje dijeli i mladi bek, Srđan Mijatović, koji se prije dva dana vratio sa turnira iz Pariza, gdje je nastupao za mladu reprezetnaciju Srbije.

– Bićemo dodatno motivisani jer je Konjuh jedina ekipa protiv koje imamo negativan skor. Imamo dva poraza, i po jednu pobjedu i neriješeno. Sutra je dobra prilika da taj omjer izjednačimo – poručio je Mijatović.

Preporučujemo da pročitate..

Asim Šahman: Tužit ćemo Savez, komesar nije imao pravo na ovakvu odluku

Odlukom komesara takmičenja Srđana Jovića, koja je objavljena u Biltenu broj 19 Rukometnog saveza Bosne …

Close