pon. apr 6th, 2020

Svijet Rukometa

Rukomet sa dušom!

Marko Kopljar doživio tešku povredu: Oporavak će trajati dugo, karijera mu je pod upitnikom?

1 min read

Sada već bivši hrvatski rukometni reprezentativac, Marko Kopljar koji se od Kauboja oprostio nakon završetka posljednjog Europskog prvenstva zbog povrede je prije vremena završio sezonu u Bundesligi.

Naime, Kopljar je ozljedu pretrpio protekle subote u ogledu EHF kupa između njegovog Füchse Berlina i Saint-Raphaëla kada je doživio rapturu Ahilove tetive. Iskusni 32-godišnji bek uskoro će biti podvrgnut operativnom zahvatu i sasvim sigurno čekat će ga stanka od nekoliko mjeseci.

– Ovo je za nas gorka pilula jer Kopljar je u posljednjih nekoliko utakmica bio u dobroj formi i bio velik dio našeg uspjeha. Želimo mu svako dobro i brz oporavak – izjavio je direktor berlinskog kluba Bob Hanning.

Nekadašnji desni bek PPD Zagreb i bivši kapetan reprezentacije Hrvatske, godinama nije dobivao pravu minutažu u klubovima, ali to nije bio slučaj u Berlinu. Marko Kopljar igračku karijeru započeo je u Požegi, a nakon Medveščaka i PPD Zagreba i posudbe u Đakovu i Metkoviću zaigrao je za velikane poput Paris-Saint Germaina, Barcelone i Veszpréma.

Izvor: Sportske Novosti

Close