Home / BiH Rukomet / Premijer liga (M) / Maglaj ostao bez trenera

Maglaj ostao bez trenera

Nakon poraza u četvrtom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine od ekipe Slavije iz Istočnog Sarajeva, Maglajlije su se zahvalile na saradnji dosadašnjem treneru prve ekipe, Zdravku Stevanoviću.

Stevanović je na klupu Maglaja došao početkom ove kalendarske godine, nakon odlaska Ermina Bajrića. Krajem protekle sezone Stevanović je produžio saradnju sa Maglajlijama.

„Nakon analize rezultata, rada i potreba našeg kluba obavještavamo naše sponzore, partnere, navijače i sportsku javnost da je došlo do sporazumnog raskida saradnje sa našim dosadašnjim šefom stručnog štaba Zdravkom Stevanovićem. Ovim putem želimo mu se zahvaliti što je bio dio našeg tima i na svemu što je učinio za nas. Isto tako, želimo mu mnogo sreće u budućem radu i nastavku karijere. O novom treneru našeg seniorskog tima uskoro ćemo imati više informacija.“ saopšteno je iz RK Maglaj.

Nakon četiri odigrana kola RK Maglaj nalazi se na desetom mjestu prvenstvene tabale, sa četiri osvojena boda, jednom pobjedom, jednim remijem i dva poraza.

Svijet Rukometa

Preporučujemo da pročitate..

Benjamin Čičkušić i naredne sezone u RK Maglaj

Najbolji strijelac Premijer lige Bosne i Hercegovine u ovoj sezoni, Benjamin Čičkušić, i naredne sezone …

Close