Home / Evropa / Luka Cindrić potpisao ugovor s Kielceom

Luka Cindrić potpisao ugovor s Kielceom

Svečano je danas bilo u Varšavi gdje su čelnici Kielcea predstavili nova pojačanja, a među njima i hrvatskog reprezentativca Luku Cindrića. Cindrić na ljeto seli u Kielce, a godinu dana kasnije doći će i vratar Kiela Andreas Wolff…

Sjajne igre u dresu Vardara i hrvatske reprezentacije Luki Cindriću donijeli su transfer u Kielce gdje je danas predstavljen kao jedan od onih koji predstavljaju još jači Kielce u budućnosti.

Cindrić je stavio potpis na ugovor u trajanju od 2018. do 2021. godine čime su potvrđene priče o vjerojatnom odlasku iz Vardara nakon ove sezone.

U Poljsku dolazi i Andreas Wolff, njemački reprezentativac i član Kiela, jedan od najboljih vratara današnjice. Wolff dolazi 2019. godine i imat će ugovor do 2023., a iako nema službene potvrde o visini transfera, neki izvori tvrde kako je riječ o transferu koji će Wolffa učiniti jednim od najplaćenijih igrača u povijesti.

Talentirani Poljak Arkadiusz Moryto koji igra na poziciji desnog krila također dolazi i to iz Zaglebija sljedeće ljeto uz ugovor do 2021. godine.

Dogovoren je i dolazak ljevokrilnog Španjolca Angela Fernandeza Pereza koji dolazi iz La Rioje također sljedećeg ljeta i u Poljskoj će biti do 2021. godine.

Godinu dana duže u Kielceu bi trebao ostati Bjelorus Artsem Karalek dok Nicolas Tournat iz Nantes dolazi 2020. godine i u Kielceu će biti tri sezone.

Poljski klub ujedno je produžio ugovor s Talantom Dujšebaevim čak do 2023. godine, Julenom Aguinagaldeom do 2019. i Deanom Bombačem do 2022. godine.

Izvor: HRSport.net

Preporučujemo da pročitate..

In Memoriam: Preminuo član zlatne generacije Metaloplastike, Zlatko Portner

Nekadašnji rukometaš Metaloplastike i jedan od najbolji igrača zlatne generacije jugoslavenskog rukometa, Zlatko Portner, iznenada …

Close