Home / Hrvatska 2018 / LEGENDA FRANCUSKOG RUKOMETA I STRAŠAN IZBORNIK ‘Čestitam Hrvatskoj koja je protiv nas dala 120 posto, nadam se da ovako možemo do kraja’

LEGENDA FRANCUSKOG RUKOMETA I STRAŠAN IZBORNIK ‘Čestitam Hrvatskoj koja je protiv nas dala 120 posto, nadam se da ovako možemo do kraja’

Pokazali smo ozbiljnost u ovoj utakmici koju i nismo morali dobiti, izjavio je francuski izbornik Didier Dinart na novinskoj konferenciji nakon pobjede nad Hrvatskom (30-27).

“Čestitam Hrvatskoj koja je protiv nas dala 120 posto i bila jako motivirana. Ja sam ponosan na svoje momke jer smo pokazali ozbiljnost. Odigrali smo onako kako smo započeli ovo prvenstvo i ja se nadam da ćemo tako igrati do samog kraja. Pohvalio bih zagrebačku publiku koja je fer navijala i zaista je bio gušt igrati u takvom ozračju”, kazao je Dinart, koji je je cijelo drugo poluvrijeme odmarao svog najboljeg igrača Nikolu Karabatića.

“Ja sam trener i ja sam tako odlučio”.

Luka Karabatić je s tri gola bio jedan od najboljih pjedinaca u francuskom sastavu, a dao je svoj veliki doprinos u obrani.

“Vidjeli ste da nije bilo lako, ali nam je Hrvatska pomogla s onim pogreškama u prvom poluvremenu. Zabili smo kada je bilo bitno u završnici utakmice kada je Hrvatska došla na samo gol razlike. Mislim da smo pokazali svoju snagu. I da, gledatelji su bili fantastični, navijali su bez uvreda, ovako ozračje samo motivira igrače”.

Francuska će u polufinalu igrati sa Španjolskom u petak.

Izvor: HINA

Preporučujemo da pročitate..

VELIKA PROMJENA Evo kako će izgledati sljedeći rukometni Euro

Sljedeće Europsko rukometno prvenstvo igrat će se 2020. godine u tri države, prvi put u …

Close