Najnovije
Home / Hrvatska 2018 / Kraj priprema u Ivaniću, Bećiri otpao, priključuje se Buntić…

Kraj priprema u Ivaniću, Bećiri otpao, priključuje se Buntić…

Hrvatski rukometaši završili su s drugom fazom priprema za EP i oprostili se od Ivanić Grada. Nakon kratkog odmora već sutra putuju za Split na završni dio priprema.

– Na kraju drugog dijela priprema mogu reći da sam zadovoljan sa svime. Momci su s puno posvećenosti i strasti odrađivali treninge, a i napokon su nam se priključili i ‘Nijemci’. Tako trebamo nastaviti i u posljednjem ciklusu priprema. Jedva čekamo doći u Split – rekao je Lino Červar.

Izbornik je objavio i kako posljednji dio priprema neće odraditi pivot Celja Kristian Bećiri, ali i da je definitivno otpao ranije ozlijeđeni Mario Vuglač. S obzirom na probleme na desnom vanjskom odmah u Splitu priključit će se iskusni Denis Buntić.

– U Split na završne pripreme idu 22 igrača, a priključit će nam se i Denis Buntić. Kompletni ćemo nastaviti s dobrim radom, ali u nešto drugačijem obliku. Čekamo pripremnu utakmicu protiv Crne Gore, a kroz sve dane ćemo se pripremati za prvi susret na Europskom prvenstvu protiv Srbije te za ostale protivnike u skupini – dodao je Červar.

U posljednjoj fazi priprema igrače čeka borba za 16 mjesta koja vode na EP, a glavni test bit će utakmica sa Crnom Gorom 5. siječnja u Spaladium Areni.

Popis igrača za posljednju fazu priprema

Golmani: Stevanović, Pešić, Alilović

Krila: Horvat, Čupić, Štrlek, Mihić

Vanjski: Gojun, Jaganjac, Mamić, Mandalinić, Duvnjak, Karačić, Cindrić, Kopljar, Stepančić, Š. Ivić, Buntić

Pivoti: Marić, Musa, Kontrec, Vori

Izvor: 24sata.hr

Preporučujemo da pročitate..

VELIKA PROMJENA Evo kako će izgledati sljedeći rukometni Euro

Sljedeće Europsko rukometno prvenstvo igrat će se 2020. godine u tri države, prvi put u …

Close