Home / Region / Hrvatska / Jasmin Mrkonja novi trener ŽRK Osijek

Jasmin Mrkonja novi trener ŽRK Osijek

Nakon poraza od Crikvenice, rukometašice Osijeka ostale su bez trenerice. Jelena Crnov, dojučerašnji šef struke ekipe ŽRK Osijek, podnijela je ostavku na mjesto trenera, a do kraja sezone, na klupi će je zamijeniti Jasmin Mrkonja.

– Više nije išlo, nisam uspjela izvući maksimum iz djevojaka, sve ono što one sigurno mogu i znaju. Nadam se da će moj odlazak izazvati pozitivan šok kod cura, jer i dalje vjerujem u njih. Zato im i želim svu sreću. Imamo još domaće utakmice protiv Splita 2010 i Zrinskog, idemo u goste Trešnjevci i sve su to ekipe protiv kojih možemo igrati. Pokazivale su to tijekom sezone, samo smo nažalost rijetko uspijevale odraditi cijeli susret u pravom ritmu. Ja nisam uspjela, ali dok ima nade, ne treba odustati od borbe. Nadam se da će Jasminu Mrkonji uspjeti što meni nije., izjavila je Jelena Crnov za Glas Slavonije.

Jasmin Mrkonja, bivši igrač legendarne šabačke Metaloplastike koja je bila višestruki prvak Jugoslavije i pobjednik Kupa te dvostruki osvajač Lige prvaka, u Osijek je stigao početkom godine. Tada je Mrkonja u ŽRK Osijek počeo raditi sa mlađim dobnim skupinama, a nakon odlaska trenerice Crnov, preuzeo je i klupu seniorskog tima.

Mrkonja je bio i član šampionske reprezentacije bivše države koja je dva puta bila prvak svijeta tijekom 80-ih.

Svijet Rukometa

Preporučujemo da pročitate..

Zlatko Horvat napušta Zagreb

Kapiten rukometnog kluba PPD Zagreb, nakon dvadeset godina provedenih u Zagrebu, napustit će klub, te …

Close