Home / BiH Rukomet / Premijer liga (M) / Ivandija poveo Skaute u pripreme

Ivandija poveo Skaute u pripreme

Sinoć je u ljubuškoj gradskoj dvorani trener Silvio Ivandija okupio rukometaše Izviđača i poveo u pripreme za proljetna nadmetanja u dva domaća natjecanja, prvenstvu i Kupu, a gdje Skauti imaju najviše ambicije.

Iako su krenuli furiozno, sa osam vezanih pobjeda, Ljubušaci su jesenski dio prvenstva u Premijer ligi zaključili na drugom mjestu, s jednim bodom zaostatka spram lidera Vogošće. To svakako nije pozicija na koju ciljaju pa su u pripreme krenuli uspjevši zasad zadržati isti sastav, a koji bi na proljeće trebao biti jači jer će potpuno oporavljeni i spremni u natjecanje krenuti dva desna beka, Petar Bubalo i Mateo Rodin, a jednako se očekuje i od lijevog beka, Josipa Šarca. To bi Skaute, uz ostanak Davida Mandića u timu, trebalo učiniti prvim favoritom u oba natjecanja.

Već 17. siječnja (18 sati) u Ljubuškom će Skauti u sklopu priprema igrati prvu prijateljsku utakmicu sa Zagrebom, a koja je humanitarnog karaktera i za pomoć obitelji Šiljeg. Već dva dana kasnije Ljubušaci putuju na turnir u Karlovac, odakle će poslije na jednotjedne pripreme u novu rukometnu oazu u Omišu (gdje su napravljene dvije nove dvorane). Za 25. siječnja su Ljubušaci zakazali utakmicu u Kaštelima, a 3. veljače u Splitu. Generalna proba pred start Premijer lige je u Kaknju 17. veljače, a prije toga je moguće da momčad odigra još jednu test utakmicu s Metkovićem. Start Premijer lige je zakazan za 24./25. veljače.

Humanitarni meč za tri brata Šiljeg

Humanitarna utakmica sa Zagrebom (17. siječnja od 18 sati) će biti organizirana za obitelj Šiljeg u kojoj se s teškom dijagnozom, Duchenneovom mišićnom distrofijom, bore tri brata, Marko (16), Ante (15) i Karol (12) iz Vašarovića (općina Ljubuški).

Izvor: Dnevni List

Comments

comments

Preporučujemo da pročitate..

Zrinjski i Sloga podijelili bodove

U 11. kolu Premijer lige rukometaši Zrinjskog i Sloge iz Uskoplja podijelili su bodove u …

Close