A+ R A-

Vrbas: Besplatan kamp za mlade rukometaše

Rukometni kamp "Guliver", jedan od retkih besplatnih kampova za mlade rukometaše i rukometašice, počeo je sa radom 19. juna, a završava se 2. jula. Domaćin kampa je Centar za fizičku kulturu "Drago Jovović" u Vrbasu u čijim kompleksima je organizovan smeštaj i rad polaznika.

Opširnije...

Dervenćanin Saša Puljizović novi igrač Metaloplastike

Rukometni globtroter Saša Puljizović iz Dervente, završio je svoju epizodu u Rumuniji i nova stanica u njegovoj karijeri je Metaloplastika  iz Šabca.

Opširnije...

Pogledajte rukometnu golčinu koja je Srbe približila Hrvatskoj

Nastavile su se kvalifikacije za rukometno Europsko prvenstvo kojem je domaćin Hrvatska, a do pobjeda su stigle reprezentacije BiH i Srbije. 

Opširnije...

Cvetković već odabrao tim Srbije za utakmice sa Rumunijom

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije, Jovica Cvetković, objavio je novi, skraćeni spisak reprezentativaca za duele sa Rumunijom, samo dva dana nakon što je javnost saznala prvobitnih 28 imena.

Opširnije...

U rukometni tim Srbije se vraćaju i Vujin i Čutura

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković za dvomeč protiv Rumunije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj vratio je u tim iskusne igrače Marka Vujina, Dalibora Čuturu i Mladena Bojinovića, 40-godišnjeg Banjalučanina.

Opširnije...

Cvetković: Darko Stanić da vrati dug zemlji, Marko Vujin sigurno dolazi

Selektor Jovica Cvetković razmišlja o timu koji bi trebalo da okupi za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj.

Opširnije...