A+ R A-

LINO ČERVAR U INTERVJUU ZA SN OTKRIO VELIKU TAJNU IZ HRVATSKE SVLAČIONICE I PORUČIO 'Hrvatska je tri puta prevarena i pokradena!'

Najtrofejniji hrvatski rukometni trener i izbornik naših rukometaša otvoreno progovara o najvećem životnom izazovu - Europskom prvenstvu u Hrvatskoj 2018, ključnom igraču svoje karijere, Ivanu Baliću, te Zoranu Gopcu, Veselinu Vujoviću, Nikoli Karabatiću...

Opširnije...

Dosta mi je momačkog života, obitelj mi nedostaje

Lino Červar, Igor Vori i Renato Sulić mogli bi se u siječnju 2018. godine ponovno naći u istim ulogama kao 15 godina prije. Te 2003. godine izbornik Červar imao je na Svjetskom prvenstvu u Portugalu dva mlada kružna napadača, 23-godišnjeg Igora Vorija i 24-godišnjeg Renata Sulića.

Opširnije...

Kontrec: Vidimo šansu protiv Kristianstada i Wisle

"Nas bi zadovoljio prolazak skupine, ali ne smijemo tako razmišljati", poručuje Tin Kontrec.

Opširnije...

PPD Zagreb u 'skupini smrti' s braniteljem naslova Vardarom, Barcelonom, RN Löwenom...

Hrvatski rukometni prvak PPD Zagreb u sljedećoj će sezoni igrati u skupini A Lige prvaka, a suparnici će mu biti branitelj naslova Vardar iz Skoplja, španjolski velikan Barcelona, te RN Löwen, Wisla Plock, Pick Szeged, Nantes i Kristianstad.

Opširnije...

Mlada rukometašica Zameta ostvarila transfer karijere

Darovita rukometna vratarka riječkog Zameta napravila je veliki iskorak u karijeri. Helena Šegota (22) potpisala je danas ugovor sa španjolskim prvoligašem Rincón Fertilidadom iz Málage.

Opširnije...

Domaćinstvo u Splitu ponovno visi u zraku?

Poznato je da će se 12. siječnja pred 11.000 gledatelja u Spaladium Areni odigrati utakmica Hrvatska-Srbija, na Europskom rukometnom prvenstvu kojeg će sljedeće godine ugostiti Lijepa naša.

Opširnije...