A+ R A-

RK Trebjesa NOA: Saopštenje za medije

Zavrsena je prva-premijerna sezona u ligaskom, seniorskom takmicenju za nase Medvjedice.

Opširnije...

RSCG pokrenuo inicijativu da se zabrani mijenjanje reprezentacija

Odluka Nebojše Simića da zaigra za Katar, a nešto ranije i Branka Vujovića da odabere Poljsku, natjerala je čelnike Rukometnog saveza Crne Gore da pokrenu inicijativu kako se takve stvari ne bi dešavale u budućnosti.

Opširnije...

Borozan i Lipovina: Ne osvrćemo se na ono što je bilo, lijepo je što smo opet tu

Ratne sjekire su zakopane. Vuko Borozan i Vladan Lipovina odazvali su se pozivu selektora Dragana Đukića, zaboravili na skorašnje nesuglasice i teške tonove, i pridružili se rukometnoj reprezentaciji u akciji kodnog imena "Slovačka".

Opširnije...

Rukometašice Vardara osvojile titulu u regionalnoj ligi

Rukometašce skopskog Vardara osvojile su večeras titulu u regionalnoj ligi (VRHL), nakon što su u finalu završnog turnira u Skoplju pobijedili podgoričku Budućnost sa 27:25 (15:14).

Opširnije...

Epilog rukometne afere: Budvanska rivijera vraćena u niži rang

Rukometni klub Budvanska rivijera Budva kažnjen je vraćanjem u niži stepen takmičenja, a sve utakmice koje je trebalo da odigra do kraja sezone biće registrovane službenim rezultatom 10:0 u korist protivničke ekipe.

Opširnije...

Adžić: "Mjesto nam je u vrhu evropskog rukometa"

Budućnost se kvalitetno pripremila za Larvik i anulirala sve prednosti norveškog tima, pa je zasluženo na korak od četvrtog uzastopnog učešća na finalnom turniru, kazao je trener Budućnosti, Dragan Adžić. 

Opširnije...