A+ R A-

Červar: 'Sudbina je bila takva, nikada nisam previše kalkulirao, moramo igrati sa strašću'

"Sudbina je bila takva, nikada nisam previše kalkulirao. Moramo razmišljati o svojoj igri, ići korak po korak, to je najvažnije i najmudrije. Vjerujemo u sebe," kazao je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar nakon ždrijeba skupina Europskog prvenstva koje će se od 12. do 28. siječnja 2018. održati u našoj zemlji. 

Opširnije...

Održan ždrijeb skupina za Europsko prvenstvo 2018. u Hrvatskoj

Na Europskom prvenstvu u siječnju 2018. godine za naslov europskog prvaka borit će se 16 reprezentacija. Skupine su izvučene na raskošnoj ceremoniji ždrijeba u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Opširnije...

Hrvatskoj kao domaćinu rukometnog EP-a prijeti brutalan ždrijeb!

Nakon što je posljednjih devet dana trenirala u Poreču, hrvatska rukometna reprezentacija uputila se u Zagreb kako bi u petak sudjelovala na ždrijebu skupina za Europsko prvenstvo. Našima prijeti mogućnost izvlačenja grozne grupe s Danskom, Norveškom i Slovenijom.

Opširnije...

Đukić: Ovo je prvi korak, cilj je plasman na Olimpijske igre

U Zagrebu će se danas obaviti žrijeb za Evropsko prvenstvo za rukometaše, koji će Crna Gora dočekati u trećem šeširu sa Srbijom, Norveškom i Češkom.

Opširnije...

Jovica Cvetković: Sa BiH bismo imali turnir AVNOJ-a

Lepo je videti skoro celi region na Euru u Hrvatskoj. Iskreno, žao mi je zbog toga što se BiH nije plasirala, jer bismo tada imali turnir AVNOJ-a, kaže za "Nezavisne" proslavljeni rukometaš i aktuelni selektor rukometne reprezentacije Srbije, koju je odveo na evropski šampionat u Hrvatskoj.

Opširnije...

LINO ČERVAR NE SPUŠTA RITAM NA PRIPREMAMA HRVATSKE Musa i Cindrić otišli, kapetan ostao u Njemačkoj, svi čekaju ždrijeb za hrvatski EURO

U sjeni skorašnjeg ždrijeba za Euro 2018. i starta Europskog prvenstva u rukometu na pijesku, pripreme u Poreču odrađuje muška seniorska reprezentacija. Makar je sve toplije ovih dana, Lino Červar ne spušta ritam, a u stankama se snimaju reklame, tako da se može reći da dječaci i stožer imaju puni pansion u Dijamantu ovih dana.

Opširnije...