A+ R A-

SJAJNA VIJEST ZA LINU ČERVARA: BIVŠI KAPETAN KAUBOJA VRATIO SE RUKOMETU 'Šogor Duvnjak i ja radimo k'o ludi i bit ćemo spremni za naš Euro'

Ako je neki igrač posljednjih godina imao problema sa zdravljem i puno nam nedostajao, posebno obrambeno, onda je to svakako Marko Kopljar. Razbijen od problema s koljenom nakon odlaska iz Pariza pokušao se skrasiti u Barceloni, ali se situacija pogoršala, Barca nije željela čekati. 

Opširnije...

ČERVAR NA MUKAMA: ‘Srbija je veliki protivnik, ali posebno se moramo pripremiti na ono što nas čeka poslije’

Hrvatska rukometna reprezentacija igrat će u skupini A Europskog prvenstva koje će se od 12. do 28. siječnja 2018. održati u našoj zemlji, zajedno s reprezentacijama Švedske, Srbije i Islanda, odlučeno je na ždrijebu koji je u održan u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Opširnije...

Igor Vori: ‘Povjerenje je ono zbog čega Lino i ja toliko trajemo’

Mnogi su mislili kako je došao kraj Vorijevoj (36) reprezentativnoj karijeri. No, uoči početka Europskog prvenstva kojem ćemo biti domaćini u siječnju 2018. godine, Lino Červar (66) vratio je svog miljenika u reprezentaciju. 

Opširnije...

Alilović: Ne propuštam Srbiju u Splitu, na tribini, klupi ili golu

U Omišu će se od 1. do 7. srpnja održati sedmi po redu 'Uniqa međunarodni kamp rukometnih vratara', koji će okupiti više od 500 sudionika, trenera, posjetitelja iz 45 zemalja. Tim je povodom u splitskom hotelu Dioklecijan održana press konferencija, na kojoj je bio i povratnik u reprezentaciju Mirko Alilović.

Opširnije...

U REPREZENTACIJU SE VRATIO MIRKO ALILOVIĆ, ALI 'JEDINICA' BI TREBALA BITI NJEGOVA 'Skupina je mogla biti puno bolja, ali, mogla je biti i gora'

Iskusni reprezentativac Ivan Stevanović bio je jedna od “najjačih karika” rukometne reprezentacije na zadnjim velikim natjecanjima. Nakon što je kormilo reprezentacije od Željka Babića preuzeo Lino Červar, iskusni Riječanin (35) trebao bi ostati na “poziciji” koju je igrama zaslužio. Iako se u reprezentaciju nakon stanke vratio Mirko Alilović, Stevanovićeva uloga i poziv za nastup na EP-u ne bi smjeli biti upitni.

Opširnije...

Igor Vori: 'Svi govore o medalji, ali bit će muka stići do polufinala'

Makar su nakon Katara mnogi pretpostavili da mu je kraj, Igor Vori se vratio u reprezentativni dres uoči Eura, kojem ćemo biti domaćini u siječnju 2018. Da je nedostaja,o vidjeli smo najviše u Riju i u Francuskoj, makar su njegovi prijatelji na crti dali srce na teren i svi zaslužili pljesak.

Opširnije...