A+ R A-

Kako je Rukometni savez BiH napravio dug težak 3 miliona maraka

Desetog juna ove godine,  nakon decenijskih problema sa Rukometnim savezom BiH, formiran je novi, ali ostala je dugogodišnja dilema,šta je sa dugovanjima koja "guše" RS BiH, koja kako Žurnal saznaje trenutno iznose  2.879.924,99 KM.

Opširnije...

Šuman objavio širi spisak igrača, Faruk Halilbegović se vraća u reprezentaciju

Selektor rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Bilal Šuman objavio je širi spisak igrača za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje će se 2019. godine igrati u Njemačkoj i Danskoj.

Opširnije...

Tuzla preuzima organizaciju kvalifikacionih utakmica?

Rukometni savez Tuzlanskog kantona spreman je preuzeti ulogu tehničkog organizatora kvalifikacionih utakmica reprezentacije BiH za svjetsko prvenstvo 2019. godine, protiv Švicarske i Estonije, saznaje Fena. 

Opširnije...

Benjamin Burić u Flensburgu od ljeta 2018. godine!

Benjamin Burić čuvar mreže njemačkog Wetzlara i Rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine  na ljeto 2018. godine seli u Flensburg, a nakon isteka aktuelnog ugovora sa Wetzlarom.

Opširnije...

Nedžad Mašić kandidat za selektora ženske rukometne reprezentacije BiH

Rukometni savez Tuzlanskog kantona i OŽRK Jedinstvo AtlasRelax kandidovat će Nedžada Mašića za selektora ženske reprezentacije Bosne i Hercegovin, saznaje Fena.

Opširnije...

Dejan Malinović nakon odmora u Banjaluci otišao u Rumuniju: Dobrudža za novi početak

Rukometni reprezentativac BiH, Dejan Malinović, nalazi se na novom početku. Naredne sezone Banjalučanin će nositi dres rumunske Dobrudže koja je nastala nakon gašenja Konstance.

Opširnije...

Šuman zadovoljan žrijebom

Rukometna reprezentacija BiH danas je saznala svoje protivnike u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2019. godine u Danskoj i Njemačkoj, a to su Švicarska i Estonija, Naš selektor Bilal Šuman nije krio zadovoljstvo žrijebom.

Opširnije...

BiH najprije protiv Estonije i Švajcarske

Rukometna reprezentacija BiH saznala je imena protivnika u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Rukometna reprezentacija BiH saznala je imena protivnika u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, čiji će domaćini 2019. godine biti Njemačka i Danska.

Opširnije...