A+ R A-

Djeca Kozare prejaka za ostatak kontinenta

Mladi rukometaši Kozara Mlijekoprodukta nastavili su u ritmu pobjednika u gotovo svim kategorijama i svim turnirima na kojima učestvuju ove godine.

Opširnije...

Bijeljinu će posjeti preko 1000 rukometašica i rukometaša!

Bijeljina će u augustu biti domaćin drugog po redu Međunarodnog rukometnog turnira u rukometu u mini rukometu. Naime, Škola rukometa RK Bijeljina organizator je ovog velikog rukometnog događaja. Drugi Međunarodnog turnira u rukometu i mini rukometu ugostit će preko 1000 mladih rukometaša i rukometašica.

Opširnije...

Počeo aprilski turnir u Kozarskoj Dubici

U kozarskodubičkoj Sportskoj dvorani jutros je počeo 3. Međunarodni aprilski rukometni turnir   za dječake godište 2004. i mladje, koje je organizovao  Rukometni klub „Kozara Mlijekoprodukt“ povodom 27.aprila, Dana oslobođenja opštine u Drugom svjetskom ratu.

Opširnije...

Rukomet u srcu: Završena je još jedna lijepa rukometna priča!

Uručenjem priznanja najboljim pojedincima i podjelom pehara najuspješnijim ekipama, danas je u Maglaju, u Gradskoj sportskoj dvorani, završen 4. po redu Međunarodni rukometni turnir „Rukomet u srcu“ Zavidovići, Žepče, Maglaj 2017.

Opširnije...

Rukomet u srcu: Izviđač prvi finalista u kategoriji 2000. godište, Izviđač i Kozara MP u finalu 2002. godište

U prvom polufinalnom susretu selekcije 2000. Godište, 4. Međunarodnog rukometnog turnira „Rukomet u Srcu“ Zavidovići, Žepče, Maglaj 2017 snage su odmjerile ekipe RK Izviđač i RK Vardar. Slavila je ekipa Izviđača rezultatom 28:19 (15:10).

Opširnije...

Drugog dana turnira "Rukomet u srcu" kompletirana grupna faza

Drugog takmičarskog dana 4. Međunarodnog rukometnog turnira „Rukomet u srcu“ Zavidovići, Žepče, Maglaj 20017, kompletirani su susreti u grupama. 

Opširnije...

Zvanično otvoren 4. Međunarodni rukometni turnir "Rukomet u srcu"

Zavidovići, Žepče i Maglaj, tri grada na obalama rijeke Bosne, domaćini su 4. Međunarodnom rukometnom turniru „Rukomet u srcu“ 2017.  

Opširnije...

U Žepču održana press konferencija povodom turnira "Rukomet u srcu"

Narednog vikenda, Zavidovići, Žepče i Maglaj domaćini su četvrtom po redu Međunarodnom rukometnom turniru „Rukomet u srcu“, pa je povodom toga u prostorima RK Žepče održana press konferencija. Novinarima su se obratili voditelji turnira Haris Galijašević, Darko Andrijević i Ismir Brkić komesar turnira i EHF delegat Vladimir Jović te predstavnici sve tri škole rukometa Faris Čolaković, Stjepan Keškić i Benjamin Brkić.

Opširnije...