Home / Hrvatska 2018 / HRVATSKI IGRAČI POTIŠTENI I SLOŽNI U OCJENI, KOPLJAR OTKRIO ZAŠTO NISU IGRALI KAO PROTIV NORVEŠKE ‘Agresija dolazi iz sigurnosti, a nismo je imali’

HRVATSKI IGRAČI POTIŠTENI I SLOŽNI U OCJENI, KOPLJAR OTKRIO ZAŠTO NISU IGRALI KAO PROTIV NORVEŠKE ‘Agresija dolazi iz sigurnosti, a nismo je imali’

Pred kamere RTL-a nakon poraza Hrvatske od Francuske (27:30) stao je Marko Kopljar.

“Nije bilo dobro prvo poluvrijeme, radili smo previše tehničkih pogrešaka. U drugom smo dijelu imali šansu, ali nismo uspjeli iskoristiti”.

Psihička barijera?

Je li borba za peto mjesto realnost Hrvatske?

“Želimo ulaziti u finala i polufinala i mislim da možemo bolje, ali vidjet ćemo što donosi budućnost”.

Zašto nije bilo agresije kao protiv Norveške?

“Agresija dolazi iz sigurnosti. Možeš biti agresivan i glup, a nama je falilo sigurnosti”, dodao je Kopljar i na kraju sportski zaključio:

“Čestitke Francuzima, bili su bolji”.

“Izgubili smo jer smo radili previše pogrešaka u prvom dijelu”, kazao je hrvatski vratar Ivan Stevanović nakon poraza od Francuske (27-30).

“Nismo dobro ušli ušli u utakmicu. Uradili smo previše tehničkih pogrešaka u prvom poluvremenu, a Francuzi su prejaka momčad da to ne iskoristili. U drugom dijelu smo igrali puno bolje, ali razlika je bila tako velika. Na ovoj razini rukometa šest golova prednosti se teško stiže. Pokušali smo, ali nije išlo”, kazao je Stevanović, koji je započeo dvoboj, ubilježio tek jednu obranu, a potom ga je zamijenio Mirko Alilović.

“Žao mi je naših navijača, ali se nadam da će ipak doći u petak protiv Češke i podržati nas. Želimo ipak otići s ovog prvenstva s pobjedom”, kazao je Stevanović.

“Bili smo jako dobri u drugom poluvremenu i kamo sreće da smo tako igrali i prvi dio. Sredinom prvog dijela uletjeli smo u crnu rupu, nanizali puno grešaka i zato je Francusska slavila. Žao mi je naših navijača, ali moramo se pomiriti s time da nismo u polufinalu što nam je bio cilj”, izjavio je Zlatko Horvat.

Izvor: Sportske Novosti

Preporučujemo da pročitate..

VELIKA PROMJENA Evo kako će izgledati sljedeći rukometni Euro

Sljedeće Europsko rukometno prvenstvo igrat će se 2020. godine u tri države, prvi put u …

Close