Home / Hrvatska 2018 / Gol Makedonaca o kojem svi pričaju: Zaista su hit rukometnog EP-a!
Photo: Nebojsa Tejic

Gol Makedonaca o kojem svi pričaju: Zaista su hit rukometnog EP-a!

Makedonska rukometna reprezentacija najugodnije je iznenađenje Europskog prvenstva u Hrvatskoj, a dvostrukim cepelinom pri pogotku Lazarova protiv Njemačke samo je potvrdila da je zaista atraktivna ekipa…

Malo tko je vjerovao da će Makedonci ostati u samom vrhu svjetskog rukometa i kad Kiril Lazarov bude na zalazu karijere, no na EP-u ovih dana u Hrvatskoj pokazali su da i dalje mogu igrati ravnopravno s onima najboljima.

Drugi krug momčad koju vodi Raul Gonzalez u Varaždinu potpuno iznenađujuće započinje kao vodeća u grupi II, s tri prenesena boda iz prvog kruga, dok Španjolci, Danci, Česi i Nijemci imaju po dva, a Slovenija jedan.

Da je bilo malo više sreće Makedonci koje predvode Manaskov i Lazarov mogli su u drugi krug s maksimalnim učinkom, ali Nijemci su se zahvaljujući fantastičnoj obrani Heinevettera spasili od poraza u posljednjim sekundama susreta.

Ipak, Makedonija mora biti zadovoljna i ako tako nastavi može do polufinala. U srijedu se također može pohvaliti i najljepšim postignutim pogotkom u režiji Georgijevskog i Lazarova koji su dvostrukim cepelinom izigrali Njemačku i uljepšali za svoju reprezentaciju zasad idilično Europsko prvenstvo…

Izvor: Tportal.hr

Preporučujemo da pročitate..

VELIKA PROMJENA Evo kako će izgledati sljedeći rukometni Euro

Sljedeće Europsko rukometno prvenstvo igrat će se 2020. godine u tri države, prvi put u …

Close