Home / Region / Hrvatska / Gojun: Nisam rekao zbogom, tu sam ako ću zatrebati izborniku

Gojun: Nisam rekao zbogom, tu sam ako ću zatrebati izborniku

Iskreno, već sam 10 godina u reprezentaciji i peto mjesto u Hrvatskoj ostavilo je gorak okus. Roditelj sam troje djece i malo mi je i zbog obitelji, rekao je hrvatski rukometaš Jakov Gojun (31) u razgovoru za RTL.

Hrvatski obrambeni specijalac na radu u berlinskom Füchseu posjetio je hrvatski štan na tamošnjem turističkom sajmu i nije mogao izbjeći pitanja hrvatskih medija o izostanku s popisa igrača za iduću reprezentativnu akciju. Lino Červar na konferenciji za medije otkrio je kako su uz ranije ‘umirovljene’ Čupića, Vorija, Buntića i Alilovića novi igrači koji su odlučiti umiroviti reprezentativni dres Kopljar i Gojun.

– Neke stvari su mi se malo nakupile u glavi, ali mi imamo puno mladih igrača koji mogu braniti boje reprezentacije i ne bojim se za naš uspjeh – dodao je Gojun.

No, iako su svi mislili drugačije, to ne znači da je naš ‘ministar obrane’ zauvijek odbacio pozive u reprezentaciju.

– Ako bude potrebno sjest ću s izbornikom, postoji još uvijek opcija, nisam rekao zbogom zauvijek reprezentaciji – zaključio je Gojun.

I dobro da je ostavio otvorena vrata jer obrana bez njega zasigurno neće biti ista.

Izvor: 24sata.hr

Comments

comments

Preporučujemo da pročitate..

Zagreb predstavio Červara: Želim prkos, da nadvladamo jačeg i bogatijeg od sebe

U ponedjeljak, 02. srpnja u trofejnoj sobi sportske dvorane Kutija šibica predstavljen je novi trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo …

Close