Home / Region / Hrvatska / Dva kandidata za Vujovićevog nasljednika na klupi Zagreba

Dva kandidata za Vujovićevog nasljednika na klupi Zagreba

Iz Rukometnog kluba PPD Zagreb danas su objavili da će Uprava 1. juna imenovati novog trenera te da su u konkurenciji za nasljednika Veselina Vujović ostala dva kandidata, a radi se i Igoru Voriju i Ivici Obrvanu, prenosi Anadou Agency (AA).

Nakon iznenadnog odlaska Vujovića s mjesta glavnog trenera, Uprava PPD Zagreba bila je primorana hitno naći novog trenera kako bi se prije svega napravio plan i program ljetnih priprema pošto su igrači pušteni na privremeni odmor. Nakon obavljenih razgovora ostala su dva kandidata između kojih će Uprava imenovati novog trenera.

“S obzirom na mnoge upite, zbog ugovornih obveza, ali i projekta koji klub provodi s Beijing Sport University, Vlado Šola trenutno nije bio jedan od kandidata, no vrata kluba će mu uvijek biti otvorena za buduću saradnju. Na ukazanoj prilici se zahvalio i Nenad Kljajić pošto je ugovorno vezan za Olympiacos“, saopštili su iz Zagreba i dodali:

“U ponedjeljak, 1. juna, Uprava će donijeti odluku o novom glavnom treneru RK PPD Zagreb između Igora Vorija i Ivice Obrvana.“

Iz hrvatskog šampiona su najavili da bi novi trener javnosti trebao biti predstavljen u utorak.

Preporučujemo da pročitate..

Ivano Balić se vraća u hrvatsku reprezentaciju

Proslavljeni hrvatski rukometni reprezentativac Ivano Balić priključit će se stručnom štabu hrvatske rukometne reprezentacije. Balić …

Close