pet. feb 28th, 2020

Svijet Rukometa

Rukomet sa dušom!

Danas počinje rukometni spektakl u Trebinju, evo i rasporeda

1 min read

U trebinjskom kompleksu ”Grad sunca” će od petka do nedjelje biti održan izuzetno jak internacionalni turnir, na kojem će, između ostalog, učestvovati i aktuelni šampion Evrope skopski Vardar.

Pored domaćeg Leotara i najboljeg tima na Starom kontinentu, publici u gradu na Trebišnjici još će se predstaviti Borac, koji je zajedno sa Vardarom i Leotarom u grupi A, te Izviđač, Metaloplastika i Butan plin Izola koji su smješteni u grupu B.

Prvog dana turnira biće odigrana tri meča. Od 15 časova počinje okršaj Borca i Vardara, od 18 igraju Metaloplastika i Butan plin Izola, za 20 časova je zakazani svečano otvaranje turnira, dok se pola časa kasnije sastaju Vardar i Leotar.

U subotu od 15 časova igraju Metaloplastika i Izviđač, od 18 Borac i Leotar, a od 21 čas počinje posljednji meč grupne faze između Butan plina Izola i Izviđača.

Drugog dana vikenda igraju se utakmice za plasman. Od 13 časova počinje meč za peto mjesto, od 15 za treće, a veliko finale zakazano je za 17 časova. Svečano zatvaranje turnira planirano je za 19 časova.

Close