Home / Evropa / Cirkus u norveškom rukometu! Igrači imaju slike gole kolegice!

Cirkus u norveškom rukometu! Igrači imaju slike gole kolegice!

Norveški rukometni savez u cijelosti potresa skandal izazvan ‘curenjem’ eksplicitnih fotografija poznate tamošnje rukometašice Nore Mork (26).

Reprezentativki je hakiran mobitel za vrijeme okupljanja ekipe i s njega su preuzete obnažene fotografije koje su počele kružiti među igračima muške reprezentacije koji se nalaze trenutno u Hrvatskoj na Europskom prvenstvu.

Protivnici ‘Kauboja’ u subotu navodno na svojim uređajima posjeduju slike kolegice, no nisu htjeli ništa komentirati jer kako kažu, koncentrirani su samo na rukomet.

S druge strane, očajna Mork sprema tužbu i najavljuje odlazak iz reprezentacije.

– Bila sam skroz slomljena. To je moje okruženje i mislila sam da su to ljudi koji bi se trebali brinuti o meni. Jako sam razočarana i žao mi je. Savez je obaviješten da razmišljam o svojoj budućnosti u reprezentaciji i ne znam želim li biti dio kolektiva koji više štiti kolege koji su počinili seksualno uznemiravanje, nego mene osobno – rekla je Mork norveškim medijima.

Izbornik muške reprezentacije Christan Berge te kapetan Bjarte Myrhol izbjegavali su odgovarati na pitanja vezana uz ovaj skandal…

– To je nešto što ne trebamo raspravljati preko medija, nego međusobno. Tužni smo zbog svega… Razgovarao sam s njom i bio sam izravan i rekao joj da je ovo sve plasirano u krivo vrijeme, usred prvenstva – poručio je kapetan.

Predsjednik norveškog rukometnog saveza Kare Geir Lio potvrdio je da priče nisu tek puki tračevi.

– Želimo se brinuti o njoj i dati joj najbolje savjete. Mi se ograđujemo od njenih izjava. Savez je obaviješten da su neki igrači dobili slike na mobitel, ali su rekli i da su ih izbrisali.

Back in business! #backhome #győr #workworkwork

A post shared by Nora Mørk's Official Instagram (@noramrk_9) on

Savez nije poduzeo još ništa, njima je u glavama samo završnica turnira u Hrvatskoj.

– Samo hoću reći da su me kolege maltretirale i da nitko nije odgovarao već predugo – zaključila je ponajbolja svjetska rukometašica.

Nora je inače u vezi s nogometašem ruskog Krasnodara i norveškim reprezentativcem Stefanom Strandbergom (27).

Annonse | Thanks, @redbull 💙❤️

A post shared by Nora Mørk's Official Instagram (@noramrk_9) on

Izvor: 24sata.hr

Preporučujemo da pročitate..

Bundesligaški klubovi ne žele da rukometaši nastupaju za reprezentacije u kvalifikacijama

Zbog trenutne epidemiološke krize izazvane pandemijom korona virusa, njemački Bundesligaš Rhein-Neckar Löwen mogao bi svojim …

Close