sub. jan 25th, 2020

Svijet Rukometa

Rukomet sa dušom!

Červar očajan nakon debakla protiv Šveđana: Zabrinjava me jako jedna stvar

2 min read

Hrvatska je u prvom od dva prijateljska susreta poražena od aktualni europskih viceprvaka, reprezentacije Švedske.

bornik Lino Červar nije bio zadovoljan prikazanim u ovom susretu: “Ova utakmica nam je dobro došla prije svega da vidimo naše nedostatke. Mislim da zaostajemo puno za njima i moramo toga biti svjesni, ne zaluđivati se i biti realni. Trebamo puno raditi da bi bolje igrali. Ovi mladi koji su igrali nisu opravdali, osim Kozine i Šege svi su ostali dužnici. Ono što nas mora zabrinuti da nismo taktički ni tehnički još na razini. Prema toma, nama preostaje samo puno rada i iz toga moramo izvući pouku.”

Najbolji strijelac utakmice Krešimir Kozina posebno je istaknuo loše otvaranje utakmice. “Jako smo loše otvorili utakmicu. Ne možemo tako protiv Švedske otvoriti, ipak su oni viceprvaci Europe. To im je prva domaća utakmica nakon prvenstva. Vidjelo se da su bili u euforiji, krenuli su furiozno. Mi smo s nekim novim licima, nekim mladim igračima s kojima će trebati vremena. Znam da su svi sada nestrpljivi, ali momcima od 19, 20, 23 godine će trebati utakmica. Mislim da su zato ovakve utakmice dobre i mislim da je bitno da se nismo predavali do zadnjeg trena iako je rezultat bio vrlo loš. Nadam se da ćemo to prekosutra ispraviti.”

Drugu utakmicu protiv Švedske Hrvatska igra u subotu, 7. travnja, u Norrköpingu s početkom u 16 sati uz izravan prijenos na Sportskoj televiziji.

[SENIORI] Červar: “Trebamo puno raditi da bi bolje igrali”, rekao je nakon utakmice izbornik. Najbolji strijelac Krešimir Kozina posebno je naglasio loše otvaranje utakmice.

Gepostet von Hrvatski rukometni savez am Donnerstag, 5. April 2018

Close