Home / BiH Rukomet / Premijer liga (M) / Braća Bosić i naredne sezone u RK Gračanica

Braća Bosić i naredne sezone u RK Gračanica

Iako sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine još uvijek nije gotova, jer nije poznat njen rasplet, u Gračanici su polako počeli sa pripremama ekipe za narednu sezonu.

Tim povodom jučer je u Gračanici dogovoren nastavak saradnje sa braćom Bosić, koji su i u protekloj sezoni nosili dres RK Gračanica.

„Nakon što smo regulisali i izmirili sve svoje obaveze iz prošle, krenuli smo u pripreme za predstojeću sezonu. Danas su šef stručnog štaba Damir Doborac i predsjednik kluba Nedim Musić dogovorili nastavak saradnje sa braćom Bosić. Na obostrano zadovoljstvo, Boris Bosic i Đorđe Bosić i u sezoni 2020/2021 biće dio našeg tima.“ saopšteno je iz RK Gračanica.

Takođe, iz Gračanice su pozvali čelnike Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine na rješavanje trenutnog statusa takmičenja kako bi što prije klubovi mogli planirati daljnje aktivnosti.

„S obzirom da je većina rukometnih saveza riješilo otvorena pitanja prouzrokovana pandemijom i prekidom takmičenja, nadamo se da će i BH rukometni vlastodršci uskoro donijeti odluke o minuloj i narednoj sezoni kako bi klubovi na vrijeme mogli planirati dalje aktivnosti.“ stoji u saopštenju RK Gračanica.

Svijet Rukometa

Preporučujemo da pročitate..

Irhad Alihodžić ponovo u RK Bosna iz Visokog

Irhad Alihodžić novo je pojačanje rukometnog kluba Bosna iz Visokog. Alihodžić je rođen 22.12.1996 u …

Close