Home / BiH Rukomet / Premijer liga (M) / Adi Mehmedćehajić iz Gradačca u Gračanicu

Adi Mehmedćehajić iz Gradačca u Gračanicu

RK Gračanica u svoje redove je doveo mladog Adija Mehmedćehajića, koji u Gračanicu dolazi iz Gradačca. Ovaj mladić rođen je 2001. godine, visok 190 cm i težak 82 kg, a igra na poziciji lijevog krila.

Adi je prošao sve omladinske selekcije RK Gradačac, gdje je nekoliko posljednjih godina nastupao i kao seniorski igrač a bio je član juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine na posljednjem okupljanju u Visokom.

“Posljednjih sezona RK “Gračanica” je u svakom smislu u uzlanoj putanji. Trenutno je u vrhu BH rukometa, radi se o vrlo organizovanom kolektivu, a ambicije kluba se podudaraju sa mojim. Prateći rad u i oko Kluba, prepoznao sam izuzetno predan i kvalitetan rad trenera Doborca, koji svakog igrača čini boljim. Dakle, najveći motiv mog priključenja RK “Gračanica” je želja i ambicija za igračkim napredovanjem, a siguran sam da u ovom radnom i sportskom okruženju to mogu postići”. istakao je Mehmedčehajić nakon potpisivanja ugovora.

„Vjerujemo da će Mehmedćehajić biti pravo pojačanje za naš sastav i da će se kroz trenažni proces nametnuti treneru Doborcu.“ saopšteno je iz RK Gračanica.

Svijet Rukometa

Preporučujemo da pročitate..

Mladen Bošković još dvije godine u dresu Izviđača

Mladen Bošković jedan od ponajboljih bosanskohercegovački desnih krila jučer je s RK Izviđač CO potpisao, …

Close