Home / BiH Rukomet / Premijer liga (M) / Adi Mehmedćehajić iz Gradačca u Gračanicu

Adi Mehmedćehajić iz Gradačca u Gračanicu

RK Gračanica u svoje redove je doveo mladog Adija Mehmedćehajića, koji u Gračanicu dolazi iz Gradačca. Ovaj mladić rođen je 2001. godine, visok 190 cm i težak 82 kg, a igra na poziciji lijevog krila.

Adi je prošao sve omladinske selekcije RK Gradačac, gdje je nekoliko posljednjih godina nastupao i kao seniorski igrač a bio je član juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine na posljednjem okupljanju u Visokom.

“Posljednjih sezona RK “Gračanica” je u svakom smislu u uzlanoj putanji. Trenutno je u vrhu BH rukometa, radi se o vrlo organizovanom kolektivu, a ambicije kluba se podudaraju sa mojim. Prateći rad u i oko Kluba, prepoznao sam izuzetno predan i kvalitetan rad trenera Doborca, koji svakog igrača čini boljim. Dakle, najveći motiv mog priključenja RK “Gračanica” je želja i ambicija za igračkim napredovanjem, a siguran sam da u ovom radnom i sportskom okruženju to mogu postići”. istakao je Mehmedčehajić nakon potpisivanja ugovora.

„Vjerujemo da će Mehmedćehajić biti pravo pojačanje za naš sastav i da će se kroz trenažni proces nametnuti treneru Doborcu.“ saopšteno je iz RK Gračanica.

Svijet Rukometa

Preporučujemo da pročitate..

RK Iskra pred početak doigravanja doveo veliko pojačanje

Rukometni klub Iskra iz Bugojna obavijestio je svoje navijače da je pred početak doigravanja za …

Close